Om oss

Grimstad Bådsenter ble startet i 1979 av Rune Jørgensen under navnet Motorservice AS. I 1991 byttet vi navn og den karakteristiske d’en kommer av iboende kjærlighet til byen Grimstad og vår dialekt. I Grimstad snakker vi med ”bløde” konsonanter, derfor navnet Grimstad Bådsenter AS.

Vi er en totalleverandør av båthold. Vi selger, gir råd og veiledning, henter og bringer, reparerer og tar opplag på båter og motorer. Pr nå teller vi 15 heltidsansatte pluss 10 sesongarbeidere.

Vårt virksomhetsareale er drøye 5500 kvm fordelt på salgs-, verksteds– og innendørs opplagsareal.

Vårt kundefokus er din sikkerhet

På samme måte som ”det er dejligt å være norsk i Danmark”, skal det være ”gildt” å handle båt på Grimstad Bådsenter. Verdien av fornøyde kunder, entusiastiske ansatte og respekt hos leverandører setter vi høyt. Det skal være en positiv opplevelse hvor du føler du blir respektert som kunde, at du får all den hjelp du måtte ønske og har lyst til å møte oss igjen. Og ikke minst skal du føle deg trygg på sjøen i en båt som vi har hatt ansvaret for!

Båtsesongen i Norge varer i 5-6 måneder. I denne perioden gjør vi vårt ytterste for at våre produkter og tjenester overgår forventninger. Selvfølgelig kan feil på båter og motorer oppstå midt i fellesferien. Det viktige blir da hvordan situasjonen løses. Med 25 ansatte hver sommer mener vi å være parate til å reagere raskt slik at båtlivets gleder igjen kan nytes.