Buster S / S1

Buster S er en vinner i størrelsesklassen for 4 personer. Den er en vellykket kombinasjon av moderne, strømlinjeformet skrog og den nyeste aluminiumsbåt-teknikken.

Buster-M-M2-1

Buster M er perfekt egnet som en allsidig hyttebåt. Buster M deler skroggeometri med båtpressens favoritt, Buster S. Toppfart med 40 hk er rundt 27 knop, og båten fungerer utrolig bra med 30 hk Yamaha motor.

Buster L1 / L2

Buster L løfter egenskapene til favorittbåten blant båtfolket til et nytt nivå. Den mest solgte motorbåten i sin størrelsesklasse er ikke bare enda mer komfortabel, men akkurat like økonomisk fornuftig som tidligere når det gjelder dimensjonering og anbefalt motoreffekt.

Buster Lx

Buster Lx er en allsidig, sporty favoritt. Buster Lx kombinerer flere egenskaper som man normal forventer i en mye større båt.

Buster X

Buster X er den perfekte båten for alle dem som verdsetter et aktivt og mangesidig båtliv. Båten kan leveres med mange forskjellige innredninger. Med noen enkle håndgrep kan båtens sittebenker og oppbevaringsbokser fjernes eller flyttes. Det gir deg en fleksibilitet du ikke finner i mange andre båtmodeller.

Buster XL

Den nye Buster XL er en spennende kombinasjon av fornuft og følelser. Denne varige favoritten i Busters kolleksjon har en fullstendig fornyet skroggeometri for 2020-sesongen. Takket være denne endringen er linjene til fartøyet slanke og moderne, og profilen er kraftigere.

Buster XXL

Den nye Buster XXL utgjør en helhet som er laget for å nytes sammen med venner og familie. Stilig design, sporty og romslig interiør gjør dette fartøyet til et utmerket valg for alle vannaktiviteter. Ta med deg familien, venner og bagasje, og reis dit du har lyst. Buster XXL vil gjøre reisen behagelig.

Buster XXL V-MAX Edition

Buster XXL er en førsteklasses båt med utmerkede kjøreegenskaper og mange kvaliteter tilsvarende en større båt. Modellen ble fornyet for sesongen 2020, og i tillegg er den nå tilgjengelig som en spesiell V MAX Edition.

Buster Magnum – NYHET 2022

Den fornyende toppmodellen Sjødyktig. Sikker. Presentabel. Rask. Disse er superlativer som markedets mest ønskede aluminiumsbåtmodell har blitt beskrevet med i løpet av de siste tiårene. Den nye Buster Magnum er alt dette – og enda litt mer.

Buster SuperMagnum – NYHET 2022

Den nye Buster SuperMagnum tar båtopplevelsen til et nytt nivå. Ytelse, sikkerhet og romslig interiør kombineres i SuperMagnum på et enestående måte.

Buster Phantom

Buster Phantom, med sine over 9 meter i lengde og totalt 700 dobbelmonterte Yamaha hestekrefter, 16 brølende sylindere og 400 nm rekkevidde omdefinerer segmentet med store, effektive, åpne aluminiumsbåter for sivil bruk. Å kjøre Buster Phantom i topphastighet er som å fly uten vinger.

Fyll ut skjemaet nedenfor, så vil sende deg et tilbud. Bruk meldingsfeltet til å beskrive tilleggsutstyr og hvor du ønsker båten levert.

Jeg ønsker tilbud på 

Buster S / S1