Båtopplag

Innendørs vinteropplag av båter og motorer er en tjeneste vi yter for våre kunder. Vårt opplagssenter i Østerhus Indurstriområde i Grimstad består av fire haller på totalt 5100 kvm og en kapasitet på 465 båter.

I opplaget jobber det 3 faglærte og 2 assistenter på heltid med ansvar for lagring, reparasjoner og servicer. Før og etter sesonger engasjerer vi i tillegg ytterligere personer som jobber nærmest døgnet rundt med klargjøring, vask og polering, bunnsmøring og lignende før båtene sjøsettes og leveres.

Hos oss er båten din i trygge hender hele vinteren. Vi henter den hvor du måtte ønske og plasserer den trygt og tørt i en av våre store, moderne haller. Om du ønsket det reparerer vi gjerne små og store skader i løpet av vinteren, eller monterer det ekstrautstyret du aldri fikk tid til i løpet av sommeren. Når våren nærmer seg leverer vi båten tilbake i tipp topp stand klargjort for en ny og avslappende sommer i skjærgården!

Våre opplagstjenester er etterspurt vare og derfor forbeholdt våre båt- og motorkunder. Som båtkunde hos oss er du garantert innendørs lagring om du ønsker.

For mer informasjon, vennligst kontakt vår opplagsavdeling: opplag@gbaad.no

Evt. feil ved båt og motor må oppgis ved innlevering. Alle rom må tømmes. Vi tar ikke ansvar for løse ting i båten. Det kan forekomme jordslag på gjenglemt tøy. Båten må være forsikret av eier hele vinteren. Hallene er godkjent for båtopplag. Opplag faktureres på høsten. Service, båtpleie og eventuelle tilleggsjobber faktureres når det er utført. Transport etter avtale.