skip to Main Content

Båtopplag

Innendørs vinteropplag av båter og motorer er en tjeneste vi yter for våre kunder. Vårt opplagssenter i Østerhus Indurstriområde i Grimstad består av fire haller på totalt 5100 kvm og en kapasitet på 465 båter.

I opplaget jobber det 3 faglærte og 2 assistenter på heltid med ansvar for lagring, reparasjoner og servicer. Før og etter sesonger engasjerer vi i tillegg ytterligere personer som jobber nærmest døgnet rundt med klargjøring, vask og polering, bunnsmøring og lignende før båtene sjøsettes og leveres.

Hos oss er båten din i trygge hender hele vinteren. Vi henter den hvor du måtte ønske og plasserer den trygt og tørt i en av våre store, moderne haller. Om du ønsket det reparerer vi gjerne små og store skader i løpet av vinteren, eller monterer det ekstrautstyret du aldri fikk tid til i løpet av den korte sommeren. Når våren nærmer seg leverer vi båten tilbake i tipp topp stand klargjort for en ny og avslappende sommer i skjærgården!

Våre opplagstjenester er etterspurt vare og derfor forbeholdt våre båt- og motorkunder. Som båtkunde hos oss er du garantert innendørs lagring om du ønsker.

For mer informasjon, vennligst kontakt vår opplagsavdeling: opplag@gbaad.no

Opplagsavdeling
370 91 700
Opplag@gbaad.no

Kontakt oss